+31 (0)88•100 5 100Lokaal tarief
best free magento theme

Skip to Main Content »

Uw winkelwagen is (nog) leeg
Logo Thuiswinkel Waarborg

Ruilen & Retourneren

 

Speciaal voor de verkoop via internet en webwinkels is er in Nederland een wet opgesteld. Om het voor onze klanten en onszelf zo helder en overzichtelijk mogelijk te houden, houden wij ons volledig aan deze wet.
Verderop vindt u een link waar deze tekst duidelijk wordt toegelicht, hieronder vindt u een korte samenvatting:

Ruilen:
U heeft uw bestelling ontvangen maar het is niet geheel naar uw verwachting of wens? Dan neemt u in eerste instantie contact op met onze Customer Support (support@computerkopen.nl). Wij helpen u bij de verdere stappen.

Retourneren:
U bent niet tevreden met uw bestelling en wenst uw bestelling te retourneren en uw geld terug te krijgen. Hiervoor kunt hiervoor het meegezonden retourfomulier gebruiken, of een digitale versie van het retourformulier aanvragen via onze Customer support (support@leapp.nl). Wij helpen u bij de verdere stappen.

Wij storten uw volledige aankoopbedrag terug wanneer uw retournering aan de volgende eisen voldoet:
- Uw product is aangekocht via onze webwinkel Leapp.nl en niet via een van onze fysieke winkels.
- Uw retourneringsaanvraag is binnen de eerste 14 dagen na ontvangst van uw product aangevraagd en binnen 14 dagen na uw aanvraag bij ons ontvangen.
- Het pakket is compleet en onbeschadigd geretourneerd. (Indien u meer doet met het ontvangen product dan het beoordelen daarvan (om te kijken of u het wil houden) en dat daardoor schade aan het product ontstaat, bent u aansprakelijk voor de waardevermindering van het product)
- Aangekochte software pakketten (zoals Office) zijn niet geactiveerd.
- Het pakket is voldoende gefrankeerd om te versturen. (de retourkosten zijn voor uw rekening. Afhankelijk van de vervoerder bedragen deze kosten tussen de 7 en 20 euro)

Voldoet uw retournering aan de genoemde eisen, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinden, aan u crediteren op het door u aangegeven bank- of gironummer.

 

Een duidelijke uitleg van de Koop op Afstand wet kunt u hier vinden.