+31 (0)88•100 5 100Lokaal tarief
best free magento theme

Skip to Main Content »

Uw winkelwagen is (nog) leeg
Logo Thuiswinkel Waarborg

Refurbished PC

 

 

Refurbished computers, laptops en printers! Gebruikt, met de service en kwaliteit van een nieuwe!

Computerkopen is een leverancier van: 

- Refurbished PC’s
- Refurbished laptops
- Refurbished printers (laserprinters)

Refurbished is engels voor gereviseerd en is een veel voorkomende term in de computerwereld.

Computers, laptops en printers welke worden aangeboden door Computerkopen.nl zijn afkomstig uit het bedrijfsleven. Hardware wordt in het bedrijfsleven vaak vroegtijdig vervangen, om diverse redenen.

Refurbishment houdt in:

- het grondig schoonmaken (van binnen en van buiten)
- het verwijderen van externe bedrijfskenmerken
- gecertificeerde data wiping

Upgraden (opwaarderen) van de hardware

Een refurbished computer, notebook en printer afkomstig van Computerkopen wordt daar waar nodig ge-upgrade. Alle hardware aangeboden door Computerkopen.nl wordt op een dermate manier getest en opgewaardeerd dat ze weer een levensduur heeft van drie tot vijf jaar, afhankelijk van het type product.

Garantie

Omdat Computerkopen.nl zo zorgvuldig te werk gaat bij de controle van haar producten biedt zij u als een van de weinigen standaard een garantie van 12 maanden aan. Voor nog meer zekerheid kunt u de garantie uitbreiden, kijkt u hiervoor op het hoofdstuk ‘service en garantie´.

Bij Computerkopen.nl koopt u dus een computer of laptop voor de prijs van een ‘tweedehandsje’ maar met de kwaliteit van een nieuwe pc.
Een bijkomend voordeel is dat er in het bedrijfsleven alleen maar wordt gekozen voor de beste kwaliteit, omdat de bedrijf zekerheid zo groot mogelijk moet zijn. Daarom vindt u bij Computerkopen.nl alleen maar computers en laptops van de beste merken.

Lees hier over meer in het kopje ‘Alleen maar A-merken’.