+31 (0)88•100 5 100Lokaal tarief
best free magento theme

Skip to Main Content »

Uw winkelwagen is (nog) leeg
Logo Thuiswinkel Waarborg

Status van mijn bestelling

 

Status van mijn bestelling

Heeft u een bestelling bij ons geplaatst? Van harte gefeliciteerd met uw keuze voor Computerkopen.nl Wij zijn er trots op u als klant te mogen verwelkomen! Met ons hele team werken wij hard om al onze klanten een prachtig product te leveren!

Statuswijzigingen

U kunt inloggen om de status van uw bestelling te bekijken. Heeft u bijvoorbeeld betaald per iDeal en gekozen voor een reguliere levering? Dan heeft u order de status 'ontvangen en betaald'. Wij zullen de order dan binnen 3 werkdagen versturen. Zodra uw pakket verzonden is zal de status wijzigen in 'aangeboden aan transportservice'. Deze laatste update ontvangt u ook per e-mail, dat is wel zo prettig!

Order geannuleerd?

Indien uw betaling per bijvoorbeeld iDeal mislukt is, dan is uw order automatisch geannuleerd. U kunt uw bestelling in dat geval opnieuw plaatsen. Dankzij uw account is dat snel gedaan, omdat uw persoonlijke gegevens al opgeslagen zijn in uw accountprofiel!

Heeft u nog vragen over uw bestelling, dan kunt u natuurlijk ook een email sturen naar support@computerkopen.nl. De klantvriendelijke medewerkers van de Customer Service zullen uw vraag dan zo spoedig mogelijk beantwoorden. Wij vragen u vriendelijk om uw RMA/ ordernummer te vermelden in de e-mail.