+31 (0)88•100 5 100Lokaal tarief
best free magento theme

Skip to Main Content »

Uw winkelwagen is (nog) leeg
Logo Thuiswinkel Waarborg

Lage prijzen & BTW

 

Prijsweergave

Bij ieder product in de webshop ziet u in het klein de nieuwprijs met een streep er doorheen en de aanbiedingsprijs bij Computerkopen.nl. Op deze manier ziet u in een oogopslag uw besparing t.o.v. het nieuwe product.

Waarom zo’n goedkope computers, laptops en monitoren bij Computerkopen.nl?

Klik HIER voor de uitleg.

BTW- & Margeproducten

Bij Computer kopen kunt u zowel goedkope computers inclusief BTW (21%) alsmede producten welke onder de margeregeling vallen aanschaffen.

BTW product

Een BTW product is een product inclusief 21% BTW. BTW producten op Computerkopen.nl zijn altijd geprijsd inclusief 21% BTW. Er komt dus geen BTW meer bij. Iedere klant krijgt een officiële factuur op naam waarop de BTW apart vermeld is.

Marge regeling producten

Een product dat tot de marge regeling behoort bevat geen BTW. De aangeven prijs op Computerkopen.nl is de totaalprijs. Iedere klant krijgt een officiële factuur op naam. Op deze officiële factuur is geen BTW vermeld, omdat er geen sprake is van BTW. Marge-regeling- producten zijn producten afkomstig van bijvoorbeeld overheden. Bij de specificaties is te zien of het betreffende product een marge-product (JA) is, of niet (NEE of NvT).

Koop dus uw goedkope computer, laptop, monitor of printer bij Computerkopen.nl, bestel direct online!