+31 (0)88•100 5 100Lokaal tarief
best free magento theme

Skip to Main Content »

Uw winkelwagen is (nog) leeg
Logo Thuiswinkel Waarborg

Goedkope computers

 

Waarom zo’n goedkope computers, laptops en printers bij Computerkopen.nl?

U zult zich afvragen waarom Computerkopen.nl zo goedkoop computers , laptops , TFT’s en printers kan aanbieden. Dit komt omdat de computer hardware van Computerkopen.nl afkomstig is uit het bedrijfsleven. Het zijn of betreffen hier dus gebruikte computers; maar wel met de service en garantie van nieuw!

Gebruikte computers transformeren in  refurbished computers

Computerkopen.nl verkoopt gebruikte computers, maar dit doet niets af aan de kwaliteit van deze computers; de gebruikte computers worden namelijk volledig refurbished (gereviseerd). Ieder onderdeel wordt afzonderlijk doorgemeten en, indien noodzakelijk, vervangen. De computers zijn na behandeling dus weer zo goed als nieuw en kunnen door Computerkopen.nl voor een zeer scherpe prijs worden aangeboden, met bij nieuw horende garantie!

Breed assortiment goedkope Windows based computers & laptops!

Computerkopen.nl biedt haar klanten een breed assortiment goedkope computers, laptops, monitoren aan. Voor ongeveer € 150 heeft u al een complete computer, inclusief beeldscherm, toetsenbord, muis en garantie. En voor ongeveer € 169 kunt u al de gelukkige eigenaar zijn van een laptop!

Breed assortiment goedkope Apple computers bij Leapp.nl

Via zuster mac shop Leapp.nl biedt Computerkopen.nl tevens een breed assortiment goedkope Apple computers aan, te weten:

-       Goedkope Apple MacBook computers

-       Goedkope Apple iMac computers

-       Goedkope Apple Mac Pro computers

-       Goedkope Apple accessoires

Leapp Store Amsterdam

Leapp biedt haar goedkope Apple computers tevens aan via een fysieke Mac shop, Leapp Store Amsterdam. Hier kunt u het gehele aanbod aan Mac computers komen bekijken. Tevens kunt u hier goed advies verwachten van onze goed opgeleide winkel medewerkers.

Klik HIER voor het adres en de openingstijden van Leapp Store Amsterdam.

Hoogwaardige gebruikte computers VS nieuwe laaggeprijsde computers       

Indien u kiest voor een goedkope computer van Computerkopen.nl bent u altijd goedkoper uit dan wanneer u een nieuwe goedkope computer aanschaft, zelfs wanneer u een nieuwe computer van het goedkoopste merk koopt. Bij een computer van een goedkoop merk scheelt de aanschafprijs maar weinig van een refurbished computer, maar daar deze computers van een degelijk (en duur) merk zijn zullen de voordelen ruim opwegen tegen de nieuwigheid van de computer van het goedkope merk. Bij de aanschaf van een nieuwe computer van een duurder merk kan de aankoop van een computer van computerkopen.nl wel 60% schelen!

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding bij Computerkopen.nl

Een computer , laptop , TFT en printer van Computerkopen.nl is dus ECHT goedkoop in combinatie met  de hoogwaardige kwaliteit. Dit in tegenstelling tot een goedkope nieuwe computer of laptop van een B-merk, welke u in veel fysieke winkels worden aangeboden. In dat geval geldt: Goedkoop is duurkoop!

Maar niet bij Computerkopen.nl: Computerkopen.nl levert goedkope computers en laptops van zeer hoogwaardige kwaliteit, inclusief volledige garantie.

Voorbeeld: Vergelijking auto

Ter verduidelijking van het concept van Computerkopen.nl pakken we als voorbeeld twee auto merken.

Stel dat een nieuwe auto van het merk Audi en van het type A6 1 jaar is gebruikt. Deze auto schrijft percentueel gezien enorm veel af. Na een jaar wordt deze auto door het bedrijf (de gebruiker) verkocht. Het kan zijn dat het bedrijf gaat fuseren maar het kan ook zijn dat het bedrijf gaat inkrimpen. Deze tweedehands auto wordt vervolgens gereviseerd (refurbished) en verkocht aan een nieuwe gebruiker voor een fractie van de nieuw prijs.

Er zullen aanbieders van nieuwe auto’s zijn welke hun auto’s misschien wel voor een iets hogere prijs dan de verkoopprijs van de gebruikte Audi kunnen aanbieden. Toch zal de Audi een kwalitatief hoogwaardiger product zijn waar u nog veel meer jaren plezier van zult hebben; deze auto is namelijk gemaakt voor een intensiever gebruik.

Conclusie

De conclusie is dat Computerkopen.nl laptops en pc ’ s kan aanbieden voor een fractie van de nieuwprijs. Het betreffen computers van hoge kwaliteit, met de beste onderdelen. Omdat Computerkopen.nl volledig achter haar producten staat verleent zij standaard garantie van 12 maanden op al haar computer hardware. Deze garantie is tegen minimale kosten uit te breiden naar 24 maanden.

Bestel direct online en profiteer van de GRATIS bezorgservice van Computerkopen.nl binnen de gehele Benelux! Wij bezorgen altijd binnen 3 werkdagen!