+31 (0)88•100 5 100Lokaal tarief
best free magento theme

Skip to Main Content »

Uw winkelwagen is (nog) leeg
Logo Thuiswinkel Waarborg

Garantie

 

Garantie Computerkopen.nl

Controle

Al onze computers, laptops en printers worden grondig gecontroleerd voordat wij ze te koop aanbieden. Hiervoor hebben wij een professionele werkstraat in ons magazijn met enkel geschoold personeel. Een product van Leapp.nl voldoet aan de wettelijke eisen. U kunt altijd beroep doen op de garantie indien het product niet naar verwachting werkt.

 Standaard garantie van 12 maanden

Op al onze producten bieden wij een standaard garantieperiode van 12 maanden.

Deze garantie houdt het volgende in:
Wanneer u binnen 12 maanden na de levering een probleem heeft met de hardware van uw bestelling, dan stuurt u het product naar ons retour. Wij repareren het product of, indien nodig, ruilen het voor u om. Daarna retourneren wij het product aan u.

Full service garantie van 24 maanden*

Wanneer u de garantieperiode wenst uit te breiden, dan kunt u kiezen voor 24 maanden full service garantie. Ongeacht de prijs van het product kost de opwaardering van de garantie naar de 24 maanden variant € 49,-

Bij de full service garantie zijn de transportkosten voor onze rekening. Nadat u contact heeft opgenomen met onze support afdeling, zullen zij een datum met u afspreken waarop wij het product bij u komen afhalen. Binnen 5 werkdagen heeft u het product weer terug, daarnaast bieden wij u kosteloos een her-installatie van het besturingssysteem aan.

De mogelijkheid om de Full service garantie aan te schaffen wordt u geboden in stap 1 van het bestelproces.


Een aantal onderdelen zijn uitgesloten van garantie: 

-Software (deze is wel inbegrepen bij de full service garanties)
-De accu van een laptop
-De adapter van een beeldscherm of laptop
-De toners of inktcartridges van een printer
-Opgeslagen bestanden en documenten

Met wie neemt u contact op bij een garantiekwestie?

Natuurlijk kunt u bellen met onze support afdeling, maar handiger is om het probleem zo duidelijk mogelijk te omschrijven in een e-mail en deze te sturen naar: support@computerkopen.nl
Zij zullen uw e-mail binnen 1 werkdag beantwoorden en zij streven er altijd naar het probleem op afstand voor u op te lossen zodat u uw computer niet hoeft te missen.
Twijfelt u of uw vraag onder de garantie valt? Toch mailen! Wij zullen uw vraag sowieso beantwoorden.

Klachtenafhandeling

Heeft u een algemene klacht over onze website, onze dienstverlening, onze service of over wat dan ook, dan horen wij dat graag van u. Wij zijn altijd op zoek om onze producten en diensten te verbeteren, hier helpt u ons bij door ons van uw ondervindingen op de hoogte te brengen. Uw klacht kunt u richten aan support@computerkopen.nl. Wij sturen u dan altijd binnen 24 uur een reactie.

 

*Deze garantie is alleen mogelijk al het product zich binnen de Benelux bevindt. Als it het niet het geval is vervalt deze garantie naar '24 maanden carry-in garantie'.


Al het bovengenoemde doet niets af aan uw wettelijke rechten als consument. Zie ook onze ‘Algemene Voorwaarden
**Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.