+31 (0)88•100 5 100Lokaal tarief
best free magento theme

Skip to Main Content »

Uw winkelwagen is (nog) leeg
Logo Thuiswinkel Waarborg

Customer Support

 

 

Customer Support

Heeft u al een computer besteld maar een vraag over de bijvoorbeeld de (na)levering of de betaling? Heeft u een vraag over uw account? Heeft u een klacht? In dit geval is de afdeling customer support u graag van dienst!


Telefoon: 088-100 5 102 (Wij vragen direct naar uw order/factuurnummer. Deze graag bij de hand houden!)

 
E-mail: support@computerkopen.nl

  

Stuurt u ons een email? Dan heeft u binnen 24 uur een reactie van ons. Indien u uw email stuurt tussen 08:00 en 17:00 dan heeft u in de meeste gevallen al antwoord binnen 30 minuten! Wij waarderen het als u mailt, daarbij is een snelle reactie van ons essentieel!

Om u goed van dienst te kunnen zijn is belangrijk om bij uw vraag ook uw ordernummer te vermelden!


Heeft u een klacht?
In dat geval is de afdeling customer support u graag van dienst. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn dan vragen wij u vriendelijk contact op te nemen met onze support afdeling. Uw klacht kan gaan over een product of over onze dienstverlening.

Telefoon: 088-100 5 102 (Wij vragen direct naar uw order/factuurnummer. Deze graag bij de hand houden!)
E-mail: support@computerkopen.nl

Stuurt u ons een email? Dan heeft u binnen 48 uur een reactie op uw klacht van ons. Mocht u uw klacht per telefoon doorgeven, dan krijgt u binnen 24 uur een telefonische (of indien gewenst schriftelijke) reactie van ons. U krijgt n.a.v. een klacht per telefoon altijd direct een bevestiging per e-mail.

Mocht uw ingediende klacht niet naar tevredenheid opgelost worden, dan kunt u een klacht indienen bij de Geschillencommissie Thuiswinkel. U treft meer op de website www.sgc.nl.