+31 (0)88•100 5 100Lokaal tarief
best free magento theme

Skip to Main Content »

Uw winkelwagen is (nog) leeg
Logo Thuiswinkel Waarborg

Betalen & bezorgen

Betaalmogelijkheden Computerkopen.nl

Omdat wij het bijzonder belangrijk vinden dat onze website niet alleen goed en betrouwbaar overkomt, maar dat ook is, zijn wij voor al ons betaalverkeer aangesloten bij een externe betalingsprovider, Buckaroo genaamd.

Buckaroo Online Payment Services 

Wanneer u een bestelling plaats, dan betaalt u het bedrag automatisch aan Buckaroo.

Via Buckaroo kunt u bij Computerkopen.nl met alle bekende betaalmethoden betalen. Ook biedt deze instantie een keurmerk waarmee onze webwinkel een extra waarborg voor onze klanten heeft.

Bij Computerkopen.nl heeft u de volgende betaalmogelijkheden:

- Bankoverschrijving (betaling per bank vooruit)
- iDEAL (alle bekende banken)

- Paypal & Creditcard Visa/Mastercard

- American Express Creditcard

- Achteraf betalen consumenten (zie hieronder voor meer informatie)

- Achteraf betalen zakelijke klanten (zie hieronder voor meer informatie)
 
Achteraf betalen consumenten  (Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay)

AfterPay voert voor Computerkopen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay kunt u bij Computerkopen.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 550,00. Bent u al bekend bij AfterPay, dan kunt u betalen tot een bedrag van € 750,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Achteraf betalen zakelijke klanten

Bent u een zakelijke klant of bestelt u in naam van een overheidsinstantie? Dan kunt u gebruik maken van onze betaalcondities voor de zakelijke markt. Neemt u hiervoor contact op met onze verkoopafdeling via: sales@computerkopen.nl

De factuur welke u van ons ontvangt na het doen van een bestelling is gemaakt volgens alle normen en eisen welke gesteld worden door de belastingdienst.

Prijzen inclusief BTW

Al onze prijzen zijn inclusief BTW. De BTW wordt apart op de factuur vermeld. Dit geldt niet voor de marge producten. Computerkopen.nl heeft een zeer smal assortiment marge-producten. Bij deze artikelen is de BTW niet terug te vorderen. Zie meer uitleg hierover onder het kopje ‘BTW- en Margeproducten’.